De motoren van BENELLI op het Autosalon 2018 te Brussel

Op het Autosalon 2018 te Brussel vond je niet alleen auto’s, maar ook motoren. Deze kregen in deze editie ook een meer centrale plek in het Autosalon. BENELLI toonde in Paleis 8 hun 2 nieuwste modellen. 

Het motormerk BENELLI

Het legendarische Italiaanse motormerk BENELLI is terug van weggeweest! BENELLI heeft misschien niet de grootste naam in de motorwereld, maar heeft wel een zeer rijke geschiedenis!

De groep MOTEO heeft sinds kort het importeurschap voor het merk in handen gekregen en is vast van plan om hier, net als van hun overige merken trouwens, een succes van te maken.

Benelli op het Autosalon 2018 te Brussel

In Paleis 8 toonde BENELLI hun twee nieuwste modellen, in een rustige stijlvolle stand, waar je uitgebreid de motoren kon bewonderen en kon aanvoelen.  

De twee nieuwe motoren waren de BENELLI Leoncino en de BENELLI TRK502. De Leoncino is een motor die perfect geschikt is voor beginners, en al beschikbaar is voor een zeer scherpe prijs. Hiervoor doet de motor niet onder aan wow-factor! De TRK502 is een echte adventure bike, een heel moderne krachtige allrounder. 

Wat deed KRIPTON?

KRIPTON verzorgde een heldere en rustgevende stand voor het Autosalon te Brussel. Door gebruik te maken van natuurlijke houtkleuren, en een goede regeling van de belichting kwamen de knappe motoren volledig tot hun recht.

Logisch dat een merk als BENELLI voor de marktintroductie van hun nieuwe machines en hun nieuwe bedrijfsfilosofie  hun stand laten ontwerpen en bouwen door KRIPTON !   En dat doen BENELLI en KRIPTON samen nog eens over in Utrecht, binnenkort !