MAZDA en KRIPTON als standenbouwer, een perfect samenspel!

Kripton was ook dit jaar volop aanwezig als standenbouwer op het Autosalon van Brussel. Zo ook voor MAZDA, de Japanse autoproducent die ondertussen reeds meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van wagens te bieden heeft. Ook de voorbije 3 jaren was Kripton de vertrouwde standenbouwer voor Mazda. Een tevreden klant, en een tevreden samenwerking!

De Mazda stand op het Autosalon 2018 van Brussel

MAZDA introduceerde op het Autosalon van Brussel, de gloednieuwe CX-5.  En toonde enkele nieuwe kleuren waaronder een absoluut oogverblindend Soul Red Crystal dat onder andere de bangelijk mooie Mazda RF doet schitteren als nooit tevoren !

Om hun klanten en potentiële klanten en vrienden en journalisten te kunnen ontvangen in dé stijl die bij Mazda past,  hebben ze, voor de 4de keer op rij,  hun stand laten ontwerpen en bouwen door KRIPTON.  Of hoe de lange termijn samenwerking met uw standenbouwer steeds z’n vruchten afwerpt.

Waarom koos Mazda voor Kripton als standenbouwer?

Kripton ontwikkelde voor Mazda een ruime en magistrale stand. De rust en kalmte stond in schril contrast met de drukte van de rest van het autosalon. Dit onderlijnde de serene kwaliteit van het hele Mazda concept !

Door de ruime ervaring van meer dan 25 jaar kon Kripton rekening houden met de noden en doelstellingen van Mazda. Het resultaat was een beursstand die in het oog sprong dankzij de klassevolle uitstraling. 

Kripton leverde als standenbouwer het ontwerp, productie en de op- en afbouw van de beursstand. 

MAZDA EN KRIPTON… een perfect samenspel ! Op naar het volgende jaar!