EEN TOTAAL DIENSTENPAKKET VOOR EEN GEHEEL
ZORGELOZE EN DOELTREFFENDE BEURSERVARING

Het comfort van een echte partner.

KRIPTON Standenbouw wordt uw single point of contact voor de volledige logistieke voorbereiding van uw beursdeelname. Maar ook tijdens de beurs staan wij voortdurend stand-by voor alle eventuele onverwachte gebeurtenissen.

Efficiëntie volgens Erwin Stiers.

Elke KRIPTON stand wordt onder het persoonlijke toezicht van Erwin Stiers gerealiseerd.  Met meer dan 25 jaar ervaring als expert en deskundige op vlak van beurzen en tentoonstellingen staat Erwin Stiers voor doordachte ontwerpen die rekening houden met zowel uw noden en wensen als die van uw klanten. Reeds jaren doen daarom de meest gerenommeerde bedrijven beroep op zijn kennis en vakmanschap.  KRIPTON en Erwin Stiers zijn hun garantie voor een geslaagde beurservaring en een hoge rendabiliteit.

stand building

Deelnemen aan en beurs is een belangrijke en soms dure beslissing die moet passen in jouw totale communicatie-mix.   Je wil en zal gezien worden, je moet mensen aantrekken, en je moet zaken doen.  Dan wordt jouw stand op de beurs een bijzonder krachtig marketing wapen! Die doelstellingen kan je best realiseren in een KRIPTON stand!

Dankzij KRIPTON standenbouw wéét je dat de beursbezoekers op jouw stand zullen binnen lopen èn dat ze zich met jouw bedrijf en jouw product direct identificeren. Want wat wij voor jou ontwerpen en réaliseren is: op maat gemaakte krachtige communicatieve architectuur met een bijzonder hoge herinneringswaarde !

KRIPTON standenbouw en Erwin Stiers zijn een referentie op zich, een merk in beurscommunicatie. Die herken je meteen. Op een Autosalon, op Batibouw en van Genève over Frankfurt, Düsseldorf of Utrecht, tot op Brussels’ Expo. Dat hebben we te danken aan onze indrukwekkende referenties. Van hen krijgen wij namelijk het vertrouwen, jaar na jaar om van hun product en van hun merk de ster van de beurs te maken. En keer op keer scoren zij samen met ons ver boven hun vooropgestelde doelen!

KRIPTON Standenbouw maakt uw volgende beursdeelname tot een ongekend succes!

ONZE REALISATIES

Laat u overtuigen door ons vakmanschap!