Een totaal dienstenpakket.
Een zorgeloze en doeltreffende beurservaring.

Deelnemen aan en beurs is een belangrijke beslissing die moet passen in uw totale communicatie-mix. U wil en zal gezien worden, u moet mensen aantrekken, en u moet zaken doen.
Uw stand en uw beursdeelname zijn daarom een bijzonder krachtig marketing wapen. De doelstellingen die u wil bereiken kan u best realiseren met een Kripton stand.

Veilige beursdeelname met Kripton standen

Met elke nieuwe golf van het Coronavirus leren we als mens en als maatschappij beter omgaan met het virus en het ziet er naar uit dat vanaf 2021 – weliswaar met strikte maatregelen – de beurswereld opnieuw tot leven gaat komen.  Maar wat wordt de impact van Covid-19 op uw beursdeelname als exposant of voor uw bezoekers?  En wat met uw beursstand?  Welke voorzieningen of maatregelen dient u als exposant te treffen?

Bij Kripton hebben we ons de voorbije maanden slim voorbereid. Lees hier hoe wij u als partner bijstaan bij uw eerste beursdeelname in het Coronatijdperk en hoe wij proactief meedenken zodat uw volgende beurs zowel veilig als succesvol zal verlopen.

Lees meer…