Thank you so much for your professional work and excellent support. Due to your professionalism, we were able to get the press event done successfully. Thank you and best regards.

Youngho Hong, General Manager, SsangYong Motor Europe Office

Reeds vele jaren leggen wij het ontwerp en opbouw van onze stand op de Brussels Motorshow in handen van Erwin Stiers en zijn Kripton – team. Wij zijn een tevreden klant en ik ben ervan overtuigd dat dit zo zal blijven.

Thijs Janssen, Managing Director, SsangYong Benelux

First of all thanks again for the nice booth you built. We got compliments from everywhere. And the motivating cooperation with you was very much appreciated and led us to a successful Geneva Motor Show 2016…

Robert Stoepman, Country Manager, SsangYong Schweiz AG

Erwin is een kerel van zijn woord. Met zo’n mensen kan je stress-vrij en professioneel een stand opbouwen, die aanslaat bij de beursbezoekers en netjes binnen het vooropgestelde budget blijft.. Ook zijn flexibiliteit is fenomenaal. Vorig Autosalon besliste de Marketingdienst op 10 december, dat het thema van de campagne (en dus ook van de stand op het Autosalon) niet de Japanse Manga’s zou zijn, maar de Saloon-conditions, in Western-stijl. Toen we dit aan Erwin schoorvoetend vertelden, staarde hij even naar het plafond, en zei : “OK, we gaan dat doen”. En zo geschiedde het….en alles was op tijd klaar! Geen wonder dat hij al zes keer de Suzuki stand bouwde, de Isuzu-stand, en ook de SsangYong stand, niet alleen in Brussel maar ook in Frankfurt, Geneve en waarschijnlijk ook Parijs…..

Bart Hendrickx, PR Manager, Suzuki

UW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS!

Vanuit onze basisfilosofie is klantentevredenheid prioriteit nummer 1.

We waarderen elke feedback die u met ons wilt delen en gebruiken deze om indien nodig verbeteringen aan te brengen, nieuwe initiatieven te nemen, onze dienstverlening aan U efficiënter te maken en/of onze kwaliteit nog verder te verhogen. Om dit te vereenvoudigen kan u uw bevindingen kwijt via het formulier op de contactpagina. Alvast bedankt voor uw openheid.