EEN TOPTEAM VAN VAKMENSEN, EEN GEZAMENLIJK TRAJECT,
VOOR EEN EINDRESULTAAT DAT IEDEREEN MET FIERHEID TOONT.

Versterkend.

Een ontwerp van KRIPTON Interieurbouw zorgt voor de sterkste uitstraling van de stijl en identiteit van uw bedrijf.   Kripton Interieurbouw ontwerpt en realiseert daarom UW stijl die U uniek maakt en versterkt daarmee uw volledige communicatie.  De eenheid die U zoekt in uw brochures, uw website, uw stand op de beurs, die gaan wij doortrekken naar uw interieur.

Overtuigend.

KRIPTON Interieurbouw maakt uw bedrijfswaarden onmiddellijk herkenbaar en uw argumenten overtuigend omdat wij uw briefing ook interpreteren vanuit de eerlijkheid en de eenvoud van uw verhaal waar U en uw team volledig achter staan.   Wij tekenen wat U bedoelt.  En vervolgens bouwen wij het.  Van de eerste steen tot het laatste likje verf.  Van het onthaal, via de kantoren tot de toonzaal.   Via de gevel en uw logo tot alle grafisch werk en alle practische nutsvoorzieningen.

Verwelkomend.

interiors

Ook elk KRIPTON interieur wordt onder het persoonlijke toezicht van Erwin Stiers gerealiseerd.  Met meer dan 25 jaar ervaring als expert en deskundige op vlak van beurzen, tentoonstellingen en commerciële interieurs staat Erwin Stiers voor doordachte ontwerpen die rekening houden met zowel uw noden en wensen als die van uw klanten.   Iedere bezoeker moet zich volkomen welkom voelen vanaf het eerste ogenblik.  Maar ook uw medewerkers, uw bestaande klanten en uw leveranciers.