6 jaar standenbouw voor Ssangyong

Als specialisten in standenbouw was Kripton dit jaar natuurlijk goed vertegenwoordigd op het recente Autosalon in Brussel.

Om zijn intrede op de Belgische markt op de juiste manier te ondersteunen, heeft SsangYong voor Brussel, net als in Frankfurt en in Genève trouwens, gekozen voor KRIPTON voor exclusieve standenbouw. En dit voor het 6de jaar op rij! Van wederzijds vertrouwen gesproken.

Moderne stand voor de Rexton

Op een door Kripton ontworpen en uitgewerkte moderne stand stelde SSANGYONG op het Autosalon van Brussel de meesterlijke gloednieuwe REXTON voor! Tot 3500 kg trek-kracht bovenop een schitterend mooi interieur. Net verkozen in Groot Brittannië tot 4×4 van het jaar by the way …. Op vlak van standenbouw was dit voor KRIPTON een uitgelezen kans om onze ervaring en creativiteit te tonen zodat de REXTON vanuit alle hoeken te bewonderen was.

Daarnaast waren er op de moderne SsangYong stand uiteraard alle overige modellen te bewonderen, van de Tivoli tot de Korando en de Actyon Sport of de Rodius, maar de Rexton kaapte natuurlijk zeer veel aandacht weg, en terecht!

SsangYong en Kripton Standenbouw… samen sterk!