Voortzetting samenwerking met Mazda.

Na een langdurige strijd tegen de 3 grootste standenbouwbedrijven van België heeft Kripton het contract voor de bouw van de MAZDA stand  voor de vijfde maal toegewezen gekregen!
Een uiterst knap ontwerp, uitgekiende materialen en zeer gebalanceerde kleuren (contrasten in evenwicht) hebben de doorslag gegeven.
Het Kripton team dankt Mazda alvast voor hun vertrouwen en het wederzijds respect dat tot stand kon komen door een jarenlange samenwerking.

“Tokyo-by-night” thema voor Suzuki.

Voor Suzuki wordt het in 2019 het zevende jaar op rij dat we hun standenbouwer zullen zijn. We pakken op het Autosalon in Brussel uit met het thema “Tokyo by Night”. Suzuki zal dan uitpakken met de gloednieuwe “Jimny”. Die wordt hèt evenement op hun stand en die zullen wij extra in de verf zetten uiteraard.
Sowieso wordt hun stand weer een heuse publiekstrekker!

 

SSangYong’s grootste stand ooit!

Uitgerekend op het Autosalon in Brussel krijgt SsangYong hun grootste stand ooit. Bijna 1000m², spierwit, helder verlicht en met het schitterende nieuwe werkpaard  de  “Musso” als zwaargewicht op de stand.  Ook SsangYong danken wij voor een perfecte samenwerking, op internationale schaal (  Frankfurt – Parijs – Geneve …),  en met steeds een onvergetelijk resultaat!

 

Isuzu, voor de 5e keer keer nu.

Isuzu gaat voor de Country-style in 2019. De immer imposante D-Max zal in al zijn glorie te bewonderen zijn: brute kracht, stijlvol… Net zoals de stand!
Met dank aan Isuzu voor hun steeds weerkerende verrassende thema’s die altijd weer weten te bekoren en die wij nu reeds voor de 5de keer mogen uitwerken.

 

Een nieuwe opportuniteit bij Subaru.

Ook Subaru mogen wij op het volgende Autosalon van Brussel laten schitteren!  Het eigenwijze Japanse merk, met dito stijl en uitstraling, vertrouwde jarenlang een buitenlandse standenbouwer voor de realisatie en uitwerking van hun stands.  Sinds dit jaar echter beslist werd dat het merk hun budget in eigen land mag beheren, was de keuze voor Kripton voor de hand liggend!  De samenwerking tussen Subaru en het Kripton team wordt een schoolvoorbeeld van wat een prefecte samenwerking tot stand kan brengen! Wij danken Subaru alvast voor deze prachtige opportuniteit !

 

En wat verder?

Verder is Kripton standenbouw nog in de running voor een aantal merken in de automobiel markt maar allicht is het nog iets te vroeg om daar nu al iets over te lossen. Tenslotte, “You can’t win them all”, toch ?

Kortom, zoals FEBIAC het onlangs zelf goed heeft samengevat, Kripton standenbouw wordt stilaan “incontournable” op het Brussels autosalon!