Onderstaand artikel verscheen in de editie van Juni 2018 van Fokus Leasing & Fleet. (Fokus verschijnt als bijlage van Knack Magazine.)

“Bedrijven die willen scoren op autosalons kiezen bewust voor KRIPTON. Merken en managers met een duidelijke visie en ambitieuze groeidoelstellin- gen gaan met KRIPTON in zee omdat KRIPTON eerst en vooral een betrouwbare strategische partner is, met jaren ervaring in standenbouw specifiek voor de automotive sector.

Onze reputatie in de sector hebben we letterlijk te danken aan de fantasti- sche mensen en merken op onze exclusieve klantenlijst. Met zeer veel dank aan MAZDA, SUZUKI, SSANGYONG, ISUZU, BENELLI, HARLEY-DAVIDSON, ZERO, etc… maar ook aan CHRYSLER en JEEP waarvoor we jaren getekend en gebouwd hebben, en aan VARTA, DELPHI , etc… Van hen kregen wij namelijk het vertrouwen, jaar na jaar, en scoren zij, samen met ons, altijd ver boven hun vooropgestelde doelen! Een zeer positieve return on investment, dàt is precies wat onze klanten willen.

`
Een glasheldere communicatie, direct gericht naar de bezoeker van het Salon, gebouwd via in het oog springende architectuur, met slechts één doel voor ogen : direct aantoonbaar commercieel succes, en het geheel overgoten met ongeziene top-service, een totale stressloze voorbereiding en een begeleiding van lang voor de beurs tot lang na de beurs, dàt is KRIPTON ! Dàt is het recept voor succes op een autosalon. Punt.

Resultaat telt !
KRIPTON is een solide referentie, een sterk merk in beurscommunicatie. Onze werkmethodiek herken je, direct en overal : op beurzen en festivals en Salons van Genève en Frankfurt, Parijs of Utrecht, tot Berlijn of Birming- ham en uiteraard Brussel…

Een KRIPTON- stand op een auto- en motorsalon is een bijzonder krachtig marketing-wapen, een op maat gemaakte ware beursbeleving met een bijzonder hoge herinneringswaarde, waar de bezoeker altijd centraal staat. Met een KRIPTON-stand wéét je dat de beursbezoekers op jouw stand zullen binnen lopen èn dat ze zich direct met je bedrijf en je merk zullen kunnen identificeren. Voor AL onze klanten zijn wij partners met éénzelfde doel.

KRIPTON Standenbouw maakt van iedere beursdeelname een ongekend succes.
Zeker weten ! Da’s ons vak. Daar zijn we goed in.”