Kripton: beursstanden ook over de landsgrenzen!

Kripton is natuurlijk ook actief met standen over de landsgrenzen heen. Zo hebben wij zopas in Düsseldorf op de WIRE beurs een succesvol eerste project gerealiseerd in samenwerking met onze nieuwe Portugese partner HDTA met een beursstand voor hun klant Fapricela.

Over de Fapricela beursstand

De stand werd gebouwd op de WIRE beurs te Düsseldorf. De WIRE beurs is een toonaangevende internationale handelsbeurs waarbij exposanten en leveranciers van draden en bekabeling hun nieuwste technologieën voorstelt. 

De producten op de WIRE beurs worden gebruikt voor alle mogelijke sectoren: autosector, automatisering, machinebouw, …

De beursstand werd in coöperatie gerealiseerd met onze nieuwe Portugese partner HDTA. We verzorgden een in het oog springende lichte beursstand. De stand werd voorzien van grote visuals, en werd verder versierd met enkele producten van de firma.

Alles bij mekaar was de stand zeer uitnodigend, en viel de stand op tussen de andere standen. Precies wat je van een Kripton beursstand kan verwachten!

Over Fapricela

Fapricela is een origineel familiebedrijf uit Portugal, die uitgegroeid is tot een sterke keten: de groep Fapricela, waartoe ook bijvoorbeeld een hotel behoort, en met vestigingen in de industrie in Portugal, Engeland en Frankrijk .

Fapricela startte in 1977 als familiebedrijf met de productie van nagels. Doorheen de jaren groeide het assortiment en starten ze de productie van aanverwante producten zoals diverse soorten staaldraad, prikkeldraad, kettingschakels, omheiningen, …