Vorige week vrijdag was een hoogdag voor Kripton!

Gisteren kregen wij een telefoontje van een klant.  Een “goede” klant.   Albert, de eigenaar van Polysun, een bedrijf dat dubbelglas maakt met ingebouwde zonnewering,  om te zeggen dat hij zich had ingeschreven voor de beurs Polyclose, in Januari 2022!   En hij was zo blij en opgewonden  met zijn inschrijving en zijn nieuwe standplaats  dat hij meteen als allereerste zijn standenbouwer heeft gebeld met het heugelijke nieuws!   Dàt noem ik nu eens een fijne klant!  Dàt noem ik nu eens “perspectief” bieden!   Ondernemers die bewust ondernemers steunen.

Kripton heeft inmiddels al meer dan 365 dagen geen enkele beursstand meer gerealiseerd.  Kripton staat al een jaar “on hold” in de exposector.
Maar… Van zodra het kan en mag  zijn we er weer voor al onze klanten!  En van meet af aan op volle kruissnelheid.

Tijdens deze bijzonder dorre expomaanden hebben we onze focus wat verlegd (binnen de grenzen van onze competentiewaaier wel te verstaan)  en hebben we onder andere dankzij onze klant MG,  (je weet wel, de nieuwe topspeler inzake elektrische wagens!) verschillende MG-showrooms in België mogen ontwerpen en realiseren.  Het zijn eigenlijk veel meer boetieks dan showrooms geworden, want deze wagens ga je ook op een veel intiemere manier ontdekken.  En één testrit verder worden veelal de bestelbonnen meteen getekend!  En er volgen nog nieuwe MG showrooms, maand na maand, in heel België.

Maar wat met de beurzen?   Alle expologen zijn het er over eens:  geen enkel digitaal communicatiemiddel kan de sfeer noch het impact van een beurs ook maar benaderen.   Geen enkel marketingsysteem kan de 5 zintuigen tezamen bespelen en prikkelen.   De virtuele autosalons of bouwbeurzen werken gewoonweg niet.  Exposanten willen terug naar de beurs.  Met aandrang.  En bezoekers minstens evenzeer.