KRIPTON MARINE

KRIPTON MARINE DIVISION  heeft een specifieke knowhow waarmee wij uw boot of uw schip onder handen nemen, het interieur herbekleding  door middel van nautische wrap-folie op de bestaande interieur elementen,  of volledig nieuwe schrijnwerkerij met vochtbestendige materialen en edele houtsoorten.  Nieuw te maken tafels, verlichting etc…  wij maken uw boot naar uw zin.

Wrappen van de buitenzijden van uw boot of schip :  mono kleur met weerbestendige film van 3M of met geprinte folies waarbij wij samen het ontwerp maken.  Yacht of sportboot, maakt allemaal niet uit !  Uw verlangen wordt volledig gerealiseerd.

Opbouw van wakeboard towers.  Wij werken samen met verschillende fabrikanten,  maar stellen voor ieder specifiek model en grootte van boot de meest optimale tower voor,  geheel binnen uw budget natuurlijk.

Herbekleding en vernieuwing van bootkussens : wij werken samen met het supercreatieve  PTSY, Pleased To Seat You,  dat uw boot een hedendaagse make over geeft door herstoffering van uw kussens, binnen en buiten,  gebruik makend van de gepatenteerde Sunbtrella en Tempotest technologie.

MAAR  OOK :  onder het mom van  “het hoeft niet altijd golf te zijn…”  :   wil u als klant van Kripton,  een dagje mee gaan varen op de Kripton III  langsheen pittoreske Vlaamse waterwegen, ultieme rustgevende momenten afgewisseld met de zoete klank van knallende champagnekurken… aaah het heeft iets klant zijn bij Kripton … wel dan, één belletje volstaat en we gooien de trossen los…  En mocht U er niet zelf aan denken … we nodige U op tijd en stonde wel uit hoor !

OF wil je liever wat gaan waterskieën of gaan wakeboarden aan boord van de Kripton Blue op het Lac de l’Eau D’Heure ?  Graag natuurlijk nodigen wij U, als klant van Kripton uit voor een dag pure waterfun  (met of zonder kids )

En helemaal te gek :  je hebt zelf een vaarbrevet  (een écht, zo, je weet wel,  en je kan effectief varen…)  dan kom je toch gewoon de sleutels halen,  en dan vaar je toch gewoon zelf…  Super 98 er in,  en gààn !

KRIPTON Marine Division creëert welzijn…

Je hebt een boot, een bootje, een schip, een yacht en om daar iedere seconde optimaal van te kunnen genieten,  moet die boot helemaal tiptop in orde zijn.  Mechanisch, technisch, maar ook esthetisch.  Al wat jou stoort aan je schip,  dat stoort meteen enorm.  En al wat je eigenlijk al lang wou laten veranderen, wel dat kunnen wij voor U doen.

Samen rustig nadenken over hoe en wat en wanneer.  En dan kiezen we kleuren, prints, materialen,  stoffen en dergelijke, en na een bestek in detail beginnen we er aan.  En tegen volgend vaarseizoen is jouw varende trots nog mooier geworden en nog veel meer jouw moment van ontsnapping.

Eenvoudige ingrepen maken reeds een wereld van verschil.  bekijk even de foto’s  “voor”  en “na” … en euh…  en gooi de trossen dan maar los !

Kripton Marine wenst je nu al een behouden vaart !